Nieuws

Zaterdag 15 juli 2017

Rondje Texel.

Het is al bijna traditie. Fietsen naar de boot, een rondje op Texel, een visje, weer terug naar het vaste land en een skuumkopje bij de Kwikkel toe. Ook de bitterballen van Sjaak smaakten weer prima. Na ruim 150 kilometer is dit opfrissertje meer dan verdiend.

Zaterdag 3 september 2016

Rondje stellingen Amsterdam

Het is zo ver, het doel van alle trainingen van de C-ploeg stond op het programma. De stellingen van Amsterdam moesten worden geïnspecteerd. Deze rit van 170km ging langs 46 forten voor de verdediging van Amsterdam. Met het geluk van prachtig weer en een prachtige omgeving zijn we met 18 man door het Holland gekoerst. Langs idyllische plaatsjes als Waver en Haarlemmerliede, de Vecht, het Ringkanaal en via de pont bij Spaarndam zijn we uiteindelijk weer bij de startplek beland.  Met een goed gevoel en zere benen hebben we bij de Witte Brug deze dag afgesloten met bitter ballen en een koud glas bier.  Iedereen die mee heeft gedaan bedankt voor de mooie dag.

Zaterdag 16 juli 2016
Vandaag met de C-groep een mooie rit naar Texel gefietst. 160 km door het prachtige landschap van Noord-Holland en het waddeneiland. C-groep, we zijn trots op jullie!